Logo - V2 Visuele Communicatie
Pijl naar boven

De kracht
van strategie
& design

We zijn een creative agency die merken helpen groeien. We worden warm van ondernemers die geloven in de kracht van strategie & design. Het liefst zonder al te veel bombarie maar juist met een vleugje humor en vooral aanpakken. We hebben een heldere aanpak en werkwijze waar je wat aan hebt. Zo helpen wij bedrijven om het maximale uit hun merk te halen, door de potentie te benutten.

V2 patroon
Wat je van ons kunt verwachten 👇

Opvallen of met hagel schieten?

Als ondernemer wil je iets voor elkaar krijgen. Meer offerte aanvragen, meer conversie op je website, een visueel sterker merk of gewoon een check waar je merk staat. Daar helpen we je bij. Altijd vanuit jouw merk-DNA of brandcore zoals we dat noemen. We werken met een nuchtere kijk op zaken en nemen je daar in begrijpbare taal in mee. We houden niet van langdradige vergaderingen maar van korte klappen en efficiënte processen waar je juist energie van krijgt. Zo krijg je zin om verder aan je merk te bouwen en wij vinden dat net zo leuk. Krijgen wij ook energie van.

Plan nu een gratis intake
Hoe zorg je dat je opvalt tussen je concurrenten?
V2 patroon
Een transparante aanpak 🧠
V2 - werken vanuit het hart van je merk
V2 patroon
We gaan uit van de kern van je merk ❤️
V2 - werken vanuit het hart van je merk
V2 - werken vanuit het hart van je merk
01
Strategie & Branding
02
Concept & Design
03
Content Creatie
04
Video & Animatie
V2 patroon

Waar kunnen we mee helpen?

Wil jij kijken hoe we jouw merk verder kunnen helpen? Of ben je gewoon benieuwd waar je eigenlijk staat? Vrijblijvend kennis maken en sparren over waar je naartoe wil, dat kan altijd. Weet je al dat je 'iets' wilt doen en wil je direct aan de slag? Dan luister ik graag naar je en geef ik je in de intake een mondeling actieplan waar je wat mee kunt.

Maak een afspraak met Cees
Samen sparren? Maak een afspraak met Cees.

Referenties

Wat zeggen mensen over Cees
Mensen van het type Cees de Valk kom je weinig tegen. Wat Cees kan is goud waard! Eigenlijk een creatieve alleskunner, supersociaal en bevlogen, ondernemend én een sfeermaker in de groep. Weet de visuele vertaalslag te maken van strategie naar concept door de juiste vragen te stellen en is daardoor een 'proactieve sparringpartner' (om die cliché-woorden er toch ook maar even in te gooien). Weet een complexe boodschap om te zetten naar een helder verhaal, visual, animatie of idee. Staat open voor feedback wat het nog eens extra prettig maakt om met hem samen te werken.
Kees Langerak
Kees Langerak
Founding Partner - All day nuts
Sta er niet raar van op te kijken als je bij Cees om 1 voorstel vraagt en er meer krijgt voorgeschoteld. Cees verrast, denkt mee maar kijkt ook verder vooruit. Niet alleen op het creatieve vlak maar ook op strategisch vlak. Ik heb jarenlang met Cees mogen samenwerken en dat was in 2 woorden: fijn en gezellig! Het was nooit zomaar een “nee, dat kan niet”. Cees zocht een oplossing of dook er dieper in om het gehele plaatje te kunnen zien en snappen.
Leonie Vermeltvort
Leonie Vermeltvort
Project Manager Marketing - Stella Fietsen
Samenwerken met Cees is prettig! Daar kan ik heel kort in zijn! Cees zorgt mede voor een sfeer waardoor je graag naar kantoor gaat. Hij laat zien dat hij echt een topbalans heeft tussen heel effectief/creatief werken én het maken van een lolletje. En dat vind ik een hele prettige eigenschap.Hij is in staat helder en geduldig zaken uit te leggen met een creatieve kijk op zaken. En om leuke en creatieve ideeën zit hij nooit verlegen.Ik heb veel geleerd van Cees en het was fijn om te sparren als vormgevers onder elkaar.
Rob Schaaphok
Rob Schaaphok
Grafisch ontwerper - Merkmeester
Als je samenwerkt met Cees moet je er rekening mee houden dat er onwijs met je mee wordt gedacht. Cees probeert altijd het totale plaatje helder te krijgen en denkt daarmee altijd 3 stappen verder. Hij tovert communicatievraagstukken moeiteloos om tot gave, creatieve concepten. Daarnaast is Cees ontzettend gezellig om mee samen te werken, naast de gezamenlijke professionele doelen die we hebben behaald hebben we ook veel lol gehad.
Lydia Folbert - de Wild
Lydia Folbert - de Wild
Senior Online Marketeer